J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 7649g2722kcal12.2g543.8g6.9g153g
Vesi, vesijohtovesi 567g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1417g5524kcal0g1388.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19264g16493kcal24.4g3863.8g13.8g306g
Valittu annoskoko9632g8247kcal12.2g1931.9g6.9g153g
Annoskoko puolitettuna4816g4123kcal6.1g966g3.5g76.5g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403