Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 16g145kcal0g0g16.4g0g
Sipuli 64g19kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen292g58kcal1.8g11.1g0.9g4.1g
Tomaattimurska 584g172kcal3.3g31g1.2g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1932g808kcal13.2g93.4g37.4g33g
Valittu annoskoko966g404kcal6.6g46.7g18.7g16.5g
Annoskoko puolitettuna483g202kcal3.3g23.4g9.4g8.3g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368216