Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 300g105kcal13.8g5.8g0.9g7.5g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g60g36kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g10g24kcal0.5g4.2g0.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 50g23kcal1.5g2.4g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1938g406kcal34.6g45.2g4.6g17.6g
Valittu annoskoko969g203kcal17.3g22.6g2.3g8.8g
Annoskoko puolitettuna485g102kcal8.7g11.3g1.2g4.4g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363122