Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%2402g2882kcal69.6g108.1g240.1g0g
Philadelphia Light tuorejuusto1201g2281kcal93.7g40.8g192.1g0g
Parsakaali brokkoli 6004g2105kcal277.4g117.1g18g150.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g60g102kcal4.8g19.2g0.4g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19392g14740kcal891g570.4g901.2g300.2g
Valittu annoskoko9696g7370kcal445.5g285.2g450.6g150.1g
Annoskoko puolitettuna4848g3685kcal222.8g142.6g225.3g75.1g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484