Mustikkapiirakka

Kunnon mustikkapiirakka eikä mitään laihisteluja!

Kun kerran syödään nannaa, niin syödään sitten kunnolla :)

Ohje:

Sulata voi juoksevaksi.

Sekoita sokeri ja sitten muut kuivat aineet, paitsi kaurahiutaleet, sekä kananmuna.

Ota taikinasta pieni osa, n 1,5dl erikseen.

Levitä loput voideltuun piirakkavuokaan.

Mustikat päälle.

Ota sivuun laitettu taikina ja lisää siihen kaurahiutaleet.

Sekoita ja murenna "muruiksi" mustikoiden päälle.

Jos taikinaa jää yli, tee siitä nätti reunus piirakalle.

Paista uunissa 200C n. 30-35min.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Petronella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g19g137kcal0.2g0.2g15g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17g0.3g0.9g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Mustikka metsä- 25g11kcal0.1g1.6g0.1g0.8g
Kaurahiutale 5g19kcal0.7g2.8g0.4g0.5g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g655kcal8.8g76.6g33g4.4g
Valittu annoskoko97g328kcal4.4g38.3g16.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna49g164kcal2.2g19.2g8.3g1.1g
Arvot/100g100g338kcal4.5g39.5g17g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243181