Suklaakuorrutteinen piirakka

Vaahdota munat ja sokeri, sekoita kuivat aineet, lisää ne ja loput aineet ja paista uunipellillä 200 asteessa 10 minuuttia.

Nosta uunista ja ripottele päälle rouhittua maitosuklaata niin paljon kuin sielu sietää.

Levitä sulanut suklaa tasaisesti piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g11g48kcal0.1g0.1g5.4g0g
Sokeri 18g73kcal0g17.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g82kcal2.4g16.7g0.3g0.8g
Leivinjauhe 1.1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 11g4.8kcal0.3g0.5g0.2g0g
Maitosuklaa 21g113kcal2.1g10.5g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g677kcal12.8g92.2g27.8g1.6g
Valittu annoskoko98g338kcal6.4g46.1g13.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna49g169kcal3.2g23.1g7g0.4g
Arvot/100g100g347kcal6.6g47.3g14.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=287419