Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Sokeri 8g32kcal0g7.9g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Rasvaton maito valio50g17kcal1.6g2.4g0g0g
Kananmuna, annos 65g16g20kcal1.8g0g1.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.2g46kcal0.1g0.1g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g344kcal10.4g44.4g13.4g1.2g
Valittu annoskoko97g172kcal5.2g22.2g6.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna49g86kcal2.6g11.1g3.4g0.3g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.8g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412