Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 394g216kcal6.3g51.7g0.7g3.4g
Sipuli 68g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g169g512kcal32.1g0.8g42.2g0g
Kananmuna kuoreton 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 30g269kcal0g0g30.4g0g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1944g2747kcal140.6g113.6g197.6g9.6g
Valittu annoskoko972g1374kcal70.3g56.8g98.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna486g687kcal35.2g28.4g49.4g2.4g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.8g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874