JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)1530g3443kcal91.8g612g76.5g30.6g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g540g486kcal8.1g108g2.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa2250g6750kcal517.5g0g517.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 5400g11958kcal945g0g918g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19440g45273kcal3124.8g1440g3029.4g61.2g
Valittu annoskoko9720g22636kcal1562.4g720g1514.7g30.6g
Annoskoko puolitettuna4860g11318kcal781.2g360g757.4g15.3g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275075