Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse451g3333kcal0g0g369.4g0g
Sipulikuutiot rainbow1001g100kcal15g15g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%2503g2127kcal25g112.6g175.2g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g1001g1702kcal75.1g15g150.2g0g
Poronkäristys, Polarica4805g6246kcal961g0g288.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19520g27018kcal2152.2g285.2g1966.2g0g
Valittu annoskoko9760g13509kcal1076.1g142.6g983.1g0g
Annoskoko puolitettuna4880g6754kcal538.1g71.3g491.6g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713