Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä5971g22092kcal358.2g1850.9g1492.7g59.7g
Valio maustettu rahka, vanilja2388g3821kcal174.3g382.1g167.2g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g1433g2135kcal10g511.6g0g14.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g56096kcal1085g5489.2g3319.8g148g
Valittu annoskoko9792g28048kcal542.5g2744.6g1659.9g74g
Annoskoko puolitettuna4896g14024kcal271.3g1372.3g830g37g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g17g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150640