Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g81kcal2.4g16.6g0.3g0.8g
Kahvikerma hyla Valio7.3g10kcal0.2g0.3g0.9g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 15g103kcal0.1g0g11.7g0g
Mantelilastu (A la meira)12g74kcal3g0.8g6.7g0g
Voi 7.3g53kcal0.1g0g5.9g0g
Sokeri 12g50kcal0g12.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5kcal0.1g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g907kcal11.8g99.4g51g1.8g
Valittu annoskoko98g453kcal5.9g49.7g25.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna49g227kcal3g24.9g12.8g0.5g
Arvot/100g100g462kcal6g50.7g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336861