Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit16g4.1kcal0.1g0.8g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g27g16kcal0.4g3.6g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Nakki,popsi grillinakki16g41kcal1.9g0.9g3.3g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g129kcal4.8g10.6g7.4g1.2g
Valittu annoskoko99g65kcal2.4g5.3g3.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna50g32kcal1.2g2.7g1.9g0.3g
Arvot/100g100g65kcal2.4g5.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468