Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g250g88kcal2.5g16.2g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka50g14kcal0.9g2.1g0.1g1.2g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g50g175kcal6.5g34.7g0.8g1.6g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.5g17kcal0.6g0.6g1.3g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1972g790kcal23.6g121g22.2g11g
Valittu annoskoko986g395kcal11.8g60.5g11.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna493g197kcal5.9g30.3g5.6g2.8g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302625