Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g250g88kcal2.5g16.3g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka50g14kcal0.9g2.1g0.1g1.2g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g50g175kcal6.5g34.7g0.8g1.6g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.5g17kcal0.7g0.7g1.3g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1973g790kcal23.8g121.4g22.4g11g
Valittu annoskoko987g395kcal11.9g60.7g11.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna493g198kcal6g30.4g5.6g2.8g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.2g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302625