Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2499g875kcal25g162.4g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)550g148kcal7.1g26.4g1.1g9.3g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.1g0.5g
Rypsiöljy 75g663kcal0g0g75g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka500g135kcal9.5g21g1g12g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g500g1749kcal65.5g346.8g8.5g16g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow65g169kcal6.5g6.5g13g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g650g182kcal3.9g38.7g1.3g16.2g
Vesi, vesijohtovesi 4998g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19720g7896kcal239g1211.8g225g110g
Valittu annoskoko9860g3948kcal119.5g605.9g112.5g55g
Annoskoko puolitettuna4930g1974kcal59.8g303g56.3g27.5g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302625