Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g5600g1344kcal67.2g190.4g11.2g117.6g
Sipuli (kuorittu)640g173kcal8.3g30.7g1.3g10.9g
Voi, 1 tl, 5 g240g1752kcal2.4g2.4g192g0g
Rypsiöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Kasvisliemikuutio 88g268kcal8.4g11.9g20.7g1.4g
Broilerisuikaleet2400g2933kcal511.2g0g96g0g
Porkkana 800g262kcal5g44.5g1.6g20.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19760g15443kcal1205g559.8g869.6g300.6g
Valittu annoskoko9880g7722kcal602.5g279.9g434.8g150.3g
Annoskoko puolitettuna4940g3861kcal301.3g140g217.4g75.2g
Arvot/100g100g78kcal6.1g2.8g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326993