Perukan kaurapaistos

Kiehauta raparperit, sulata voi ja sekoita joukkoon hiutaleet ja sokeri.

Pistä vuoan pohjalle raparperi ja mansikat, päälle hiutaleseos.

Paista esim.

mikrossa 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 8.4g61kcal0.1g0g6.8g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl17g57kcal2.3g9.4g1.1g1.8g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Mansikka 42g19kcal0.2g3.5g0.1g0.8g
Raparperi 25g8.4kcal0.2g1.4g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g348kcal5.6g42.8g16g6g
Valittu annoskoko99g174kcal2.8g21.4g8g3g
Annoskoko puolitettuna50g87kcal1.4g10.7g4g1.5g
Arvot/100g100g176kcal2.8g21.6g8.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126557