Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g61g103kcal11.5g0g6g0g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.9g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g248kcal25.8g3g14g1g
Valittu annoskoko99g124kcal12.9g1.5g7g0.5g
Annoskoko puolitettuna50g62kcal6.5g0.8g3.5g0.3g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176