Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g15g51kcal0.7g10.2g0.9g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g15g20kcal0.8g2.8g0.7g0g
Vispikerma Flora 20%15g32kcal0.4g0.7g2.9g0g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Mansikka 51g24kcal0.3g4.3g0.1g1g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka3.7g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g264kcal4.4g38g9.2g2g
Valittu annoskoko99g132kcal2.2g19g4.6g1g
Annoskoko puolitettuna50g66kcal1.1g9.5g2.3g0.5g
Arvot/100g100g133kcal2.2g19.1g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397