Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt38g26kcal1g2.4g1.2g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Arla Apetina Feta 3%19g21kcal3.4g0.4g0.6g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g221kcal23.2g6.2g11.2g0.4g
Valittu annoskoko99g111kcal11.6g3.1g5.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna50g55kcal5.8g1.6g2.8g0.1g
Arvot/100g100g112kcal11.7g3.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367211