Zugginipata

- Laita uuni kuumenemaan 200c.

- Pilkokasvikset melko ronskisti =)
- Esikeitä kukkakaalia ja porkkanoita noin. 10 min SUOLAlla maustetussa vedessä.

- Paista sillä aikaa jauheliha ja sipulit, lisää joukkoon haluamasi mausteet (Chilimausteseos, aromisuola).

- Lisää pannuun tomaattipyree ja kypsennä hetki, lisää vesi ja kiehauta.

- Lado esikeitetyt kasvikset, lihaseos ja kesäkurpitsat uunivuokaan vuorotellen.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa noin 40min.

- Nautiskele vaikka raejuuston kanssa =)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Zeminia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 12g17kcal2.2g0g0.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 28g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Kukkakaali 14g3.4kcal0.3g0.3g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.8kcal0.1g0.8g0g0.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.9g3.6kcal0.2g0.6g0g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Turunmaa kevyt juusto 15 % (Valio), annos 9g1.4g3.7kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g74kcal7g5.2g2.2g1.8g
Valittu annoskoko100g37kcal3.5g2.6g1.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna50g19kcal1.8g1.3g0.6g0.5g
Arvot/100g100g37kcal3.5g2.6g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143442