Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Tomaattimurska 44g13kcal0.2g2.3g0.1g0.8g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g44g74kcal8.3g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.5g2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g247kcal17.8g6.8g15.6g2g
Valittu annoskoko100g123kcal8.9g3.4g7.8g1g
Annoskoko puolitettuna50g62kcal4.5g1.7g3.9g0.5g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773