Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 13g95kcal0.2g0.1g10.7g0g
Sokeri 30g121kcal0g29.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 18g58kcal0.4g0.5g6.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g98kcal2.9g19.9g0.3g1g
Ruokasooda 0.4g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g773kcal9.4g101g36.2g2.2g
Valittu annoskoko100g387kcal4.7g50.5g18.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna50g193kcal2.4g25.3g9.1g0.6g
Arvot/100g100g388kcal4.7g50.8g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465