Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g19g24kcal2.8g0g1.7g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai3.8g13kcal0.5g2.7g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g2.3g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g113kcal7g6.4g7.2g0.4g
Valittu annoskoko100g56kcal3.5g3.2g3.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna50g28kcal1.8g1.6g1.8g0.1g
Arvot/100g100g57kcal3.5g3.2g3.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113403