Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 168g1488kcal0g0g168.2g0g
Sipuli 661g200kcal8.3g31.7g1.3g11.2g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.7g0.6g2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen3004g601kcal18g114.1g9g42.1g
Tomaattimurska 6007g1766kcal33.6g318.4g12g114.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19872g8317kcal135g959.8g382.2g338.8g
Valittu annoskoko9936g4158kcal67.5g479.9g191.1g169.4g
Annoskoko puolitettuna4968g2079kcal33.8g240g95.6g84.7g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368216