Muropohjamustikkapiirakka

Sekoita sokeri ja pehmeä voi keskenään.

Lisää kananmuna, vehnäjauhot, valinjasokeri ja leivinjauhe.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina voidellun ison piirakkavuuan pohjalle (30cm halkaisija).

Kaada mustikat piirakkavuokaan ja levitä ne tasaisesti.

Valmista murutaikina nyppimällä voi, sokeri ja jauhot murumaiseksi ja ripottele mustikoiden päälle.

Paista piirakka 200°:ssa n. 30min.

Tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 175g1269kcal2.1g0.7g142.2g0g
Sokeri 149g603kcal0g148.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 64g92kcal8g0.2g6.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai227g796kcal27.3g161.4g4.8g6.8g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.8g23kcal0g5.8g0g0g
Voi 117g846kcal1.4g0.5g94.8g0g
Sokeri 99g402kcal0g99g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai152g531kcal18.2g107.6g3.2g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1988g9143kcal114.6g1051.8g503.2g22.6g
Valittu annoskoko994g4572kcal57.3g525.9g251.6g11.3g
Annoskoko puolitettuna497g2286kcal28.7g263g125.8g5.7g
Arvot/100g100g460kcal5.8g52.9g25.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429822