Sulamossa on nyt uusi Resepti -sivu!

Toteutuneita kellonaikoja voi seurata laittamalla ne päälle "Asetukset > Yleiset > Ateriarytmi > Kellonajat" -kohdasta.

Sulamoon tulee ryhmät vuoden 2016 aikana, joten vanha Kalorilaskuri siirtyy katselutilaan vuoden 2016 lopussa.
Katselutilalla tarkoitetaan sitä, että vanhoja tietoja pääsee katsomaan, mutta uutta ei pysty enää vanhalle puolelle lisäämään.

SIIRRY SULAMOON >>
ETSI BLOGEJA
<< edellinen blogiseuraava blogi >>
tiistai 29.06.2010

Hiilaria tuli syötyä eilenkin ihan kauheasti. Mies sanoi että mulla on naamakin ihan turvoksissa. Kiva, mutta ehkäpä se motivoi palaamaan ruotuun. Väsymys on ihan järjetön. Pari tuntia olen ollut ylhäälä ja tekisi jo mieli päikkäreille. Silmienkin tuntuu olevan vaikeaa kohdistaa katsetta ja ne käy jotenkin hitaalla. Oliko mulla ennen karppausta aina tällainen olo, en muista... Mutta tänään otin aamupalaksi vain rahkaa (ja kofeiinitabletin) ja koitan muutenkin reipastua laihdutuksen saralla. Illalla olis tehokas jumppakin jossa kuluis yli 500kcal. Varasin jo sinne paikan ja lapselle paikan lapsiparkkiin.

Mä olen miettinyt Bodypump-tuntejakin mutta en ole sellaiselle uskaltautunut. Pelkään et oon ihan liian heikko sinne. Neuvokaas vähän et jos sellaiselle uskaltaudun niin millaisia painoja mun pitäis ottaa? Mä kun oon tällainen uusien tilanteiden jännittäjä ja pitäisi tietää vähän etukäteen kaikesta että saan rohkeutta. Etenkin pelkään et jos siel tehdään jotain kyykkyjä niin mun polvihan ei kykene niihin.

En oikein tiedä mitä ton polven kans pitäis tehdä. Pitäiskö käydä lääkärissä? Tuntuu hassulta kun ei se ole juuri kipeä mutta esim. jalkaprässiä en pysty tekemään kun siihen alkaa pistää. Voisko se lääkärikään sille mitään tehdä? Oon muistaakseni josku satuttanut polven sillain et se on jotenkin vääntynyt ja vaikka se muuten parani niin toi kipu rasituksessa jäi. Saakohan sitä enää tapaturmavakuutukseenkaan?

* * * * *
No ei siellä jumpassa sitten mennytkään kuin reilu 400kcal. Ohjelma oli vaihtunut joten mulla meni aikaa ihmetellessä ja vähän jäi muutenkin sellainen fiilis että tämä uus ohjelma olis kevyempi.

1. Chuci sanoi...

Mulla on kyllä sykemittari jossain, se on ollu etsinnässä. Kerran vuodessa muuttaminen ei mitenkään edesauta tavaroiden löytymistä :)

tiistai 29.06.2010 klo 11:18

2. Chuci sanoi...

Niin ja tuosta body pumpista.. Sähän voit alkuun tehdä vaikka pelkällä tangolla sen tunnin.. Itselläni on 2,5 kiekot päissä koko jumpan ajan.

tiistai 29.06.2010 klo 11:22

3. Chuci sanoi...

Kyllä se ohjaaja sua neuvoo, mut kuuntele kroppaas. Etenki jos polven kans on ongelmaa niin ei kannata kyykätä jos tuntuu pahalta. Semiä. Soon mukavaa ja tulee hiki.. Sekä paikat kipeeks :)

tiistai 29.06.2010 klo 11:24

4. Tartsu sanoi...

Hiilariturvotusta tälläkin suunnalla :) Pumppi on oikein kiva tunti, tykkään. Ainakin meidän salin tunneilla (Les Mills) kyykätään ja PALJON. Mutta ne kyykyt voi tehdä ei niin laajoina liikkeinä, kyykkää vain vähän. Ja siinä todella tulee paikat...

tiistai 29.06.2010 klo 16:28

5. Tartsu sanoi...

...kipeiks :) Ihanaa. Mulla oli alussa ne ihan pienimmät painot lämmittelyssä (1,25 kg) ja sen jälkeen kokoa isommat (2,5 kg) kaikissa muissa paitsi kyykyissä sitten vielä ne yhtä kokoa isommat (5 kg) ja lopuissa käsiliikkeissä taas ne pienimmät (1,25 kg)

tiistai 29.06.2010 klo 16:30

6. Tartsu sanoi...

Mutta niillä ihan pienimmilläkin pärjää koko tunnin, koska alkuun sitä menee vähän ihmettelyyn aikaa :)

tiistai 29.06.2010 klo 16:30

[ Katso ruokalista! ]

1847 kcalPeruskulutus
+331 kcalLiikunta
2178 kcalKokonaiskulutus
-928 kcalTavoitevaje
-664 kcalToteutunut vaje
1250 kcalTavoite
1514 kcalSyöty (Toteutunut)
+264 kcalTavoitteesta
14 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

keskiviikko 30.06.2010

Eilisistä tsempeistä innostuneena varasin paikan Bodypump-tunnille. Muistin myöhemmin että mun olis periaatteessa pitänyt olla kotona mutta pitää katsoa voinko luistaa siitä...

Kävin muuten vaa'alla. Juhannuksesta on edelleen liki kaksi kiloa ylimääräistä. Nesteet on varmaan jo lähteneet, eilenkin vajetta jäi yli 600kcal, joten ei kovin hyvältä näytä. Miten mä oikeasti voin olla tällainen rasvaimuri :( . No, ei voi lannistua sillä elokuussa pitäisi mahtua juhlien takia yhteen kotelomekkoon joka vaatii ainakin tuon parin kilon pudotuksen ja mielellään enemmänkin että pystyn istumaan mekossa ilman pelkoa että se repeää. Puoli kilo viikossa on mulle aika tuskien takia, mutta yritetään... Kaapissa roikkuu myös harmaa kotelomekko kokoa 52, mutta se on ilokseni aivan liian suuri. Maksoin siitä liki 300e, mutta käytin vain kerran. Täytyy miettiä mitä sille tekisi. Myydä vai pienentää.

Miten tämä laihdutus onkin muuttunut näin hankalaksi sen jälkeen kun BMI30 alittui... Kai se on paljon sitäkin että kaloreita saa syödä niin älyttömän vähän... Toisaalta mä oon kyl miettinyt myös Nutraamistakin. Jostain syystä laihduttaminen on mulle helpompaa kun on tiukat rajat siinä mitä saa syödä ja mitä ei. Mulle ei sais olla mitään harmaata aluetta, kun silloin kuvittelen että voinhan mä nyt ton pullan syödä ja nipistän sit muista kaloreista, mut sit en pystykään nipistää. Sit luin just uudesta Fit-lehdestä tuoreravinnosta, sekin vois olla yks terveellinen vaihtoehto, mut en tiedä onko se mulle jo liian haastava kun en juuri tykkää ruuan valmistuksesta...

1. 2xihminen sanoi...

Mullakin on aika hulppeat jenkkakahvat nyt.. :( Pari päivää olen käynyt juoksulenkillä. Suuri edistysaskel, kun en ole pitkään aikaan tehnyt mitään.

torstai 01.07.2010 klo 01:39

[ Katso ruokalista! ]

1867 kcalPeruskulutus
+247 kcalLiikunta
2114 kcalKokonaiskulutus
-864 kcalTavoitevaje
-599 kcalToteutunut vaje
1250 kcalTavoite
1515 kcalSyöty (Toteutunut)
+265 kcalTavoitteesta
8 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite
Suora URL tähän blogiin http://kalorilaskuri.fi/blogit.php?n=aurinko