Sulamossa on nyt uusi Resepti -sivu!

Toteutuneita kellonaikoja voi seurata laittamalla ne päälle "Asetukset > Yleiset > Ateriarytmi > Kellonajat" -kohdasta.

Sulamoon tulee ryhmät vuoden 2016 aikana, joten vanha Kalorilaskuri siirtyy katselutilaan vuoden 2016 lopussa.
Katselutilalla tarkoitetaan sitä, että vanhoja tietoja pääsee katsomaan, mutta uutta ei pysty enää vanhalle puolelle lisäämään.

SIIRRY SULAMOON >>
ETSI BLOGEJA
<< edellinen blogiseuraava blogi >>
tiistai 03.01.2012

[ Katso ruokalista! ]

2244 kcalKokonaiskulutus
-964 kcalTavoitevaje
-363 kcalToteutunut vaje
1280 kcalTavoite
1881 kcalSyöty (Toteutunut)
+601 kcalTavoitteesta
30 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

tiistai 22.03.2011

Tervehdys!

Ensimmäinen vuorokausi "uuden elämän" -opettelua takana. Toistaiseksi fiilikseni on ihan hyvä! :)

Tuo "suuri" painon pudotus johtuu siitä, että viikonloppuni meni syöpötellessä kaikkea "hyvää", kun valmistauduin uuteen aikaan...

Toivon, että pystyn vaikuttamaan arki stressini määrään niin, että minulle jää riittävästi aikaa jokapäivä suunnittella seuraavaa päivää ja etenkin sitä mitä ja milloin syön...ennakointi ja valmistautuminen ovat nyt IN! Ilman eväitä tästä ei tule mitään, sen verran viehtynyt olen kaikkeen eines-mössöön, että nälkäisenä voin helpostikkin syödä sen "pienen ja kevyen" lounassämpylän, salaatin tai pizzan...toivon, että einekset vaihtuvat uuden elämän myötä "aitoon" ruokaan.

Tähän asti kiire on olltu suurin selitykseni sille, miksi minulla ei ole aikaa huolehtia omasta hyvinvoinnistani ja ajatella omaa tulevaisuuttani. Tähän täytyy tulla muutos, koska koen, että ainut tapa saada "uusi elämä" on tehdä kovaa ajattelutyötä. Niin ja olen päättänyt senkin, etten keskity painoon ja sen laskuun, vaan yleisesti omaan hyvinvointiini! MInulla ei ole varsinaista painotavoitetta! ;)

Niin ja, jotta minusta ei saisi liian hyvää kuvaa niin tunnustan sen, että olen koukussa pepsi max:n. Tästä en ole mitenkään ylpeä, mutta juon sitä päivittäin ja saan päänsärky -vieroitusoireita, jos yritän olla ilman...OLEN VAIN IHMINEN!

Tosin tähän aion keskittyä karkki paastoni päätyttyä.

Kuntosali/punttis, perus20 minuuttia
Naruhyppely, rauhallinen10 minuuttia
Kävelyä ei kiirettä35 minuuttia

1. Ruuusa sanoi...

Makeanhimoon Pepsimax on ihan ehdoton. <3
Tsemppiä sulle! :)


tiistai 22.03.2011 klo 15:02

2. Elisah sanoi...

Ajattelua se kyllä vaatii, mutta ajan mittaan siitä tulee rutiinia, eikä sitten enää tarvitse keskittyä niin ankarasti. Aikaa se tosin ottaa, mutta kannattaa :D
Ota itsestäsi mitat nyt, se motivoi, kun näkee, kuinka sentit hupenee! En itse älynnyt ottaa


tiistai 22.03.2011 klo 17:45

3. Elisah sanoi...

Aluksi mittoja, ja pänni sitten myöhemmin. Monilla mittanauhassa näkyy muutosta silloinkin, kun vaa'assa ei näy, sit jaksaa paremmin nekin vaiheet. Voimia!

tiistai 22.03.2011 klo 17:46

[ Katso ruokalista! ]

2553 kcalPeruskulutus
+477 kcalLiikunta
3030 kcalKokonaiskulutus
-820 kcalTavoitevaje
-802 kcalToteutunut vaje
2210 kcalTavoite
2228 kcalSyöty (Toteutunut)
+18 kcalTavoitteesta
12 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

maanantai 21.03.2011

Hep!

Täällä taas....onneksi en ole luovuttaja -tyyppiä! Viime vuoden lopulla alkanut hyvä vauhti hiipui tammikuussa ja jarruja takapakille ei löytynyt vasta kuin nyt.

Voi kuulostaa kornilta, tunnustan, mutta olen päättänyt, että tämä on viimeinen kerta, kun suostun aloittamaan alusta terveellisemmän elämän ja yleisen hyvinvoinnin metsästyksen. Olen päättänyt taistella itseni pois sairaalloisen lihavien -ryhmästä ja siirtyä pienin askelin kohti lievää ylipainoa.

Juu...aikamoinen tavoite, mutta toisaalta tunnen itseni niin hyvin, että tarvitsen kunnon haasteita ja nyt ei ole kyse dietistä vaan pysyviin elämäntapoihin pyrkivästä muutoksesta. Iskulauseeni tulee olemaan " TAHDON OIKEASTI VOIDA PAREMMIN".

Ei auta piiloutua peililtä....peilikuvatukseni ei ole mitään kaunista katseltavaa ja pakosti pysähdyn miettimään: Kuinka tässä näin kävi? Vielä 8 vuotta sitten olin tyytyväinen ulkonäkööni, vaikka olin silloinkin "sopivasti lihava", mutta nyt en voi olla samaa mieltä.

Ehkä eniten minua ärsyttää yllättävän naisellinen ja pinnallinen seikka: Kaupasta ei löydy mitään hyvännäköistä vaatetta kohtuu rahalla. Miksi isojen tyttöjen -vaatteet muistuttavat verhoista tehtyjä säkkejä? Mistä lähtien lihavat ovat olleet ulkoisesti fyysisiltä ominaisuuksiltaan samasta muotista valettuja? Tosin en ole vakuuttunut, että tilanne täysin korjautuisikin, vaikka laihtuisinkin, mutta tämä fantasia uusista hyvännäköisistä vaatteeista auttaa minua jaksamaan!

Yksi asia mistä olen ylpeä on toissa viikolla aloittamani karkki paasto! Ja tämä on pitänyt...en ole syönyt mitään mikä löytyy kaupasta karkki -hyllyltä, kassalinjojen päädystä tai leivontatarvikehyllystä. Muutaman kerran pulla tai keksi on auttanut makean nälkään. Selkeästi, kun on "syy" olla ostamatta niin pystyy myös muuttamaan totuttuja tapojaan. Tästä on hyvä jatkaa!

Mukavaa maanantaita!

[ Katso ruokalista! ]

2566 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-680 kcalToteutunut vaje
2066 kcalTavoite
1886 kcalSyöty (Toteutunut)
-180 kcalTavoitteesta
16 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

perjantai 24.09.2010

[ Katso ruokalista! ]

2501 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-2501 kcalToteutunut vaje
2001 kcalTavoite
0 kcalSyöty (Toteutunut)
-2001 kcalTavoitteesta
0 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

torstai 23.09.2010

[ Katso ruokalista! ]

2501 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-2501 kcalToteutunut vaje
2001 kcalTavoite
0 kcalSyöty (Toteutunut)
-2001 kcalTavoitteesta
0 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite
Tarina
Vain jäsenille!Ryhmät
Vain jäsenille!

Tunnisteet
Suosikit
  • Ei suosikkeja.
Suora URL tähän blogiin http://kalorilaskuri.fi/blogit.php?n=exomppu