Sulamossa on nyt uusi Resepti -sivu!

Toteutuneita kellonaikoja voi seurata laittamalla ne päälle "Asetukset > Yleiset > Ateriarytmi > Kellonajat" -kohdasta.

Sulamoon tulee ryhmät vuoden 2016 aikana, joten vanha Kalorilaskuri siirtyy katselutilaan vuoden 2016 lopussa.
Katselutilalla tarkoitetaan sitä, että vanhoja tietoja pääsee katsomaan, mutta uutta ei pysty enää vanhalle puolelle lisäämään.

SIIRRY SULAMOON >>
ETSI BLOGEJA
<< edellinen blogiseuraava blogi >>
sunnuntai 11.08.2013

I see you
http://www.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g

[ Katso ruokalista! ]

1728 kcalPeruskulutus
+462 kcalLiikunta
2190 kcalKokonaiskulutus
-296 kcalTavoitevaje
-866 kcalToteutunut vaje
1894 kcalTavoite
1324 kcalSyöty (Toteutunut)
-570 kcalTavoitteesta
22 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

perjantai 19.07.2013

Tein eilen kotona kahvakuulatreeniä, trampoliinijuoksua ja -pomppimista, hyppynaruttelua ja vaaka näyttää heti enemmän :D Järki sanoo ettei se haittaa, mutta ei kovin kannustavaa. Onneksi ruokavalion tarkennus on tällä viikolla onnistunut paremmin kuin hyvin. Proteiinia hurjasti lisää ja eipä ole nälkä kurninut.

Voi että mulla on ihania ystäviä, niitä on vähän mutta sitäkin ihanampia. A oli shoppaillut ihmeellisissä verkkokaupoissa ja ostanut minulle - siis minulle?! :D - ihanaa eksoottista Choco Chili-teetä. Ja kuulemma ihan vaan siksi kun "ajatteli että minä tykkäisin siitä". Miten mä olen saanut tämänkin ihmisen elämääni :)

1. Helmielina sanoi...

Ihan mahtava homma, hyvähyvä!! :)

perjantai 19.07.2013 klo 13:24

2. Marsuli sanoi...

Olipas ihana yllätys kaverilta! Ja tosiaan liikkuminen kerää nestettä kroppaan mutta joo, mieluummin sitä katselisi alhaisempaa lukemaa vaikka miten järkeilee.

perjantai 19.07.2013 klo 17:18

3. Kati65 sanoi...

Näin on, todella!!

perjantai 19.07.2013 klo 18:01

4. Chatrine sanoi...

Heillurei ja kiitos kello kommentista :) Se on vieläkin UPEA :D
Mut me ollaan lähdössä Teneriffalle marraskuussa. Oltiin siellä vuosi sittenkin.. tosin nyt vähän vaihdetaan paikkaa, vaik edellinen paikka oli kuin taivas :) mut nyt meitä lähtee 1 enemmän niin se teki hinnassa kamalan paljon enemmän kuin tässä toisessa hotellissa, vaik + mukaan tää nykyinen on asteen parempi kuin tämä edellinen. Kannattaa vertailla hotellin hintojakin jos teitä on useampi lähdössä.

Hurjat on pudotukse sullakin... ei liene enään kovasti pudotettavaa?? :) ONNEA tuosta liki 30 kilosta!! Huippuhienoa!!


lauantai 20.07.2013 klo 09:44

[ Katso ruokalista! ]

1709 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-245 kcalToteutunut vaje
1209 kcalTavoite
1464 kcalSyöty (Toteutunut)
+255 kcalTavoitteesta
33 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

torstai 18.07.2013

74,1 \0/ mitä ihmettä on taas tapahtunut vuorokaudessa, en käsitä. Leipä ja ennenkaikkea sen pois jättäminen tuntuu olevan ratkaisevaa. Olen entinen pelkällä leivällä (ja sen päällysillä..) eläjä, nykyisin syön ruokaa :D

Tänään mulla on pinkkiä päällä töissä, ei olis voinut kuvitellakaan vielä joku vuosi sitten. Hah, vaikka musta on kyllä nyt normaalipainossakin mun lemppari, ei siitä mihinkään pääse. Akuutti housuongelma pahenee, kaikki jää isoiksi vaikka olen pienentänytkin kaikki mahdolliset ja mahdottomatkin vaatteet. Mutta ei se mitään, kun en vielä tiedä mihin tämä paino alkaa taas tällä erää asettua.

Aamulla taas mietin miksi olo tuntuu näin hyvältä. Painonhallinta on mielialan kautta ehdottomasti isoin kaikkeen muuhunkin elämään vaikuttava asia. Mun pitäis muutenkin yrittää olla vähän positiivisempi. Päätin tehdä listan kaikista hyvistä jutuissa mitä vaan tulee mieleen.

- syömisen kontrollointi ja kalorilaskuri (sanokoon kuka mitä tahansa että liika kontrollointi on pahasta, mutta mun tapauksessa se on ehdottomasti parempi kuin ahmimiskierteessä oleminen)
- lomaa on jäljellä vielä 5vkoa ja perhe haluaa syksyllä matkalle
- mulla on tänään kaunis olo (eilen oli vielä läskiolo..)
- ihania ihmisiä ympärillä, sekä kotona että töissä
- mä jaksan juosta ja uudet lenkkarit, wuhuu!
- sain yllärinä ystävältä uusimman naistenlehden
- töissä on rauhallisempaa nyt heinäkuussa

Aika monta juttua ja lisää tulee koko ajan mieleen. Ja vain pari juttua jotka ei ole niin kivoja, mutta niistäkin selvitään. Perhe on elämän rakkaus ja vaikeus, onni ja huoli ;)

Tänään taas paljon ihanaa ruokaa odottamassa. Seitifileitä ja kasviksia, mun himoherkkua tällä hetkellä.

1. Johkuu sanoi...

Mullekin tuntuu sopivan hyvin tuo kirjaaminen. Syön tasaisempia annosmääriä siten ja voin paremmin.

Mun aamiaisherkkusetissä on yleensä aina
20 g heraproteiinia
20 g kaurahiutaleita
10 g juntulan muroja (sis. vain viljaa ja marjoja)
10 g saksanpähkinöitä
170 g Fitline jauheesta hylamaitoon tehtyä probioottista jogurttia (kaupan maustamaton jogurtti ei jostain syystä sovi maultaan settiin, vaikka pelkiltään siitä pidänkin)
150 g marjoja tai syksyllä kotimaisia omenoita

Olen jo vuoden syönyt tuota settiä lähes joka aamu ja vielä en ole ainakaan kyllästynyt, vaan enemminkin en meinaa malttaa pitää edes päivän taukoa :)


torstai 18.07.2013 klo 12:13

2. Helmielina sanoi...

Kiitti! :) On mulla jo onneks helpottanu tää pääkipee, vielä se vähän juilii tuolla taustalla, mutta sielläpähän juilii. ;)

Värillä ei ole väliä, kunhan se on pinkki! :D Tuli vaan mieleen sun vaatteista. Se on mun lempiväri. :D

Kahvakuulailu on tosi kivaa! Tällä hetkellä teen semmosta yksinkertasta mutta tehokasta kahvakuulaohjelmaa, jossa on liikkeinä sumokyykky+pystysoutu, pystypunnerrus yhdellä kädellä, kyykky, etuheilautus, maastaveto+pystypunnerrus yhdellä kädellä. Sit oon tehny päälle kylkirutistukset seisaaltaan kahvakuula kädessä ja muuten vatsat mielen mukaan. Kahvakuulalla saa kyllä helposti tosi tehokkaan treenin aikaseks. Netistäkin varmasti löytää ohjeita ja ohjelmia. Kannattaa vaan tsekata tekniikka kohdalleen ettei selän tai muiden paikkojen kans tuu ongelmia, varsinkin jos ei oo ennestään kovin tuttuja liikkeitä! :)

Upee päiväpudotus sulla takana! Tsemppiä jatkoonkin! :)


torstai 18.07.2013 klo 13:12

3. Helmielina sanoi...

Suosittelen niitä kahvakuulatunteja ehdottomasti. Sieltä saat sit hyviä vinkkejä myös omatoimiseen treenaamiseen ja jos ohjaaja on hyvä niin hän toivottavasti korjaa mahdollisia virheasentoja ja neuvoo miten liikkeet tehdään oikein. :)

torstai 18.07.2013 klo 13:26

4. Johkuu sanoi...

Jos ei valmista tuota fitline jogurttia, niin suosittelen kokeilemaan sen korvaamista maidolla kaupan jogurtin sijaan. Itsekin välillä maidon kera syödään jos ollaan unohdettu laittaa jogurtti valmistumaan.

torstai 18.07.2013 klo 13:37

5. Kati65 sanoi...

Kiitos! Niin on sullakin!!!

torstai 18.07.2013 klo 21:49

6. Kati65 sanoi...

Kiitos! Niin on sullakin!!!

torstai 18.07.2013 klo 21:49

[ Katso ruokalista! ]

1708 kcalPeruskulutus
+250 kcalLiikunta
1958 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-378 kcalToteutunut vaje
1458 kcalTavoite
1580 kcalSyöty (Toteutunut)
+122 kcalTavoitteesta
23 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

keskiviikko 17.07.2013

Dodii.. Mielestäni ei ole mitään järkeä analysoida päiväkohtaisesti syömisten onnistumisia/epäonnistumisia, mutta teen sitä silti. Samoin kuin aion nyt taas alkaa käydä joka aamu vaa'alla. Eilen sain vihdoin hallintaan loman viime metreillä alkaneen kummallisen (syömis) häiriökäyttäytymisen. Eikä siihen tarvittu kuin tämän uuden blogin perustaminen, uudet lenkkarit ja käynti ruokakaupassa ja parissa erikoisliikkeessä, joista saa kivoja täydentäviä ruokajuttuja. Ostin pitkästä aikaa pellavansiemenöljyä (kyllä, karmean makuista..) ja heraproteiinia. Lisäksi piti sanoa itselle selväksi pari asiaa ja nähdä taas nuo kilot tuossa ihan kirjoitettuina.

Niken uudet lenkkarit oli ihan superit. Olen tottunut juoksemaan Adin ohutpohjaisemmilla tossuilla ja nyt päätin kokeilla paksupohjaisempaa mallia. Nilkat ja pohkeet tuli kipeiksi, mutta pannaan uusien kenkien ja reilun viikon juoksutauon piikkiin.

Tänään saan tyttöni mökkeilemästä takaisin kotiin ja illalla hemmottelen itseäni kynsihuollolla. Tällä kertaa simppeliä ranskalaista ja ehkä joku pieni juttu nimettömiin. I-ha-naa joka tapauksessa :)
- - - -
Kylläpä kannatti taas illalla miettiä työeväät valmiiksi. Tulee niin hyvä mieli kun syö juuri sitä mitä oikeasti haluaa, ilman kompromisseja ja hätäratkaisuja. Poro-pasta-salaatti :D Nam!

1. Johkuu sanoi...

Kiitos paljon :) Tsemppiä painonhallintaan!

keskiviikko 17.07.2013 klo 09:02

2. Marsuli sanoi...

Kiitoksia onnitteluista ja kommenteista! Syömisten analysointi voi olla ihan opettavaista. Tai sitten se voi toimia mielenrauhaa tuovana synninpäästönä :) Tsemppiä matkaan!

keskiviikko 17.07.2013 klo 10:46

[ Katso ruokalista! ]

1719 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-161 kcalToteutunut vaje
1219 kcalTavoite
1558 kcalSyöty (Toteutunut)
+339 kcalTavoitteesta
36 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite
Tarina
Vain jäsenille!Ryhmät
Vain jäsenille!

Tunnisteet
Suosikit
Suora URL tähän blogiin http://kalorilaskuri.fi/blogit.php?n=katniss