Sulamossa on nyt uusi Resepti -sivu!

Toteutuneita kellonaikoja voi seurata laittamalla ne päälle "Asetukset > Yleiset > Ateriarytmi > Kellonajat" -kohdasta.

Sulamoon tulee ryhmät vuoden 2016 aikana, joten vanha Kalorilaskuri siirtyy katselutilaan vuoden 2016 lopussa.
Katselutilalla tarkoitetaan sitä, että vanhoja tietoja pääsee katsomaan, mutta uutta ei pysty enää vanhalle puolelle lisäämään.

SIIRRY SULAMOON >>
ETSI BLOGEJA
<< edellinen blogiseuraava blogi >>
maanantai 31.03.2014

Kärvistelyä, kärvistelyä. Ajattelemattomuuttani laitoin naudanpaistisalaattini sekaan kokonaisen avocadon ja sehän päräytti lounaaseeni sen verran energiaa, että loppupäivä on pitänyt kitkutella puolinälässä. Tai ei nyt ihan, mutta keittelin porkkana-kesäkurpitsakeiton, joka oli paitsi luirun oloinen, myös mitäänsanomattoman makuinen. Vaan eipä siinä pahemmin kaloreitakaan ollut.

Huomenna on oikea koetinkivi, kun joudun menemään toimistolle. Teen siis 99 %:sti etätöitä ja kotona ollessa on helppoa huolehtia ruoka-ajoista sekä ruoka-aineiden punnitsemisesta. Toimistolla sama ei onnistu, joten on otettava eväät mukaan ja laskettava kalorit valmiiksi. Jos työpäivä venyy - kuten sillä yleensä toimistolla käydessä on tapana - tulee olemaan vaikeuksia kieltäytyä toimistolla olevista herkuista kuten suklaasta. Joskus menneinä aikoina tukahdutti nälkänsä käymällä tupakalla, mutta nyt olen ollut jo toista vuotta polttamatta enkä viitsisi aloittaa uudelleenkaan.

[ Katso ruokalista! ]

1670 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-552 kcalToteutunut vaje
1200 kcalTavoite
1148 kcalSyöty (Toteutunut)
-52 kcalTavoitteesta
21 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite
Tarina
Vain jäsenille!Ryhmät
Vain jäsenille!

Tunnisteet
Suosikit
Suora URL tähän blogiin http://kalorilaskuri.fi/blogit.php?n=lunatikru