Kalorilaskuri

Vuokrataan yksiö

Vuokrataan yksiö


Jos olet jäsen, kirjaudu tästä!

Vastaa

 
Heippa

Näillä näkymin tulisi (mahdollinen) muutto pkaupunkiseudulle kesän lopulla (elo-syyskuu).Nyt siis huhuilisin vuokralaista tähän mun omistamaan ihanaan yksiöön. On mitä loistavin jollekin opiskelijalle/sinkulle. Kaksikin ihmistä mahtuu olemaan, kokemusta siitäkin ;)

Statseja:
Paikka: Ylöjärvi, Soppeenmäki

Koko:Yksiö, neliöitä 34, piha: 10600 neliöö. 1h+kk+s+kph+vh

Sijainti (etäisyyksiä): Tampereen rajalle ~3km. Treen keskustaan ~13km. Ylöjärve keskustaan 1-2km, riippuen siitä minkä laskee keskustaks.
n.1 km etäisyydellä: vaikka mitä kauppoja, monia pankkeja, ruokapaikkoja, parturia, apteekkia, liikuntamahdollisuuksia jne jne. Ja lisää vähän etäämmällä.

Kulkuyhteydet: bussiyhteydet hyvät (Länsilinjat).Lähin bussipysäkki ~100-200m (huono arvioimaan :D ).

Liikuntamahdollisuudet: Selän takaa alkaa aivan mahtavat lenkkeilymaastot- pituutta ja vaihtelevuutta riittää vaikka ois mimmonen lenkkeilijä. Talvella kunnossa pidettävät ladut. Muutenkin kaupungilla on varsin buenot liikuntatilat.

Muuta mainitsemise arvoista
Sauna löytyy :) ja kohtuukokoinen piha. Joten aika unelmakämppä on :) . (en itekään luopuis ellen muuttais toiselle paikkakunnalle, eikä kahta kämppää oo varaa pitää - ei siis mitään vikaa :D ).

Takuu ja vuokra
Takuuvuokra 2kk vuokra. Jonka maksusta voidaan tarvittaessa keskustella (jos tekee tiukkaa - tästä se ei saa jäädä kii). Maksetaan muutettaessa, takaisin kun muutto pois.

Mielellään ei alle 1v. vuokrasopimuksia. Lemmikit ok (itelläki ollut), tupakointiin on kiva piha ;) . Vuokra ~550e.(nykyvyuokrahinnoilla ei mielestäni ole ees paha). Vuokraan sisältyy internet-yhteys.

Jos tulee kysyttävää ni antaa paukkua
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
ti 2.6.2009
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 390
0
 

No nii!

http://www.nettiasunto.com/viewHouse.php?id_house=21407 nyt on kunnon ilmotus. Tylsää Silti tää elää täällä, et kiinnostuneet TÄNNEPPÄÄÄÄIIN! Kiitollinen
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
la 6.6.2009
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 390
0
 

 

Vastaa