Kalorilaskuri

Lihan kalorit raakana vai kypsänä?

Lihan kalorit raakana vai kypsänä?

Keskustelun päävalikko > Ravinto > Lihan kalorit raakana vai kypsänä?

Jos olet jäsen, kirjaudu tästä!

Vastaa

 
Hei! Jossain aikaisemmin tutkailtiin jo sitä, miten broilerin kalorit lasketaan.
Mutta vielä jäi epäselväksi: onko täällä lihan ja kalan kalorit yleensä aina kypsennettyinä?
Kun mä syön tosi usein broileria, joka on marinoitu, nahat ja rasvat poistettu ja pistetty uuniin, niin onks sen kalorimäärä sitten tuo 169 kaloria per sata gr KYPSÄÄ broileria? Kun pakettien päällä on usein kalorimääriä, ne on varmaan raa'an lihan kaloreita.
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
la 9.5.2009
Viestejä 3
0
 

Itse laitan ainakin aina raa´an painon mukaan.. tosin haluaisin kyllä kuulla muidenkin mielipiteitä asiasta?
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
su 10.5.2009
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 760
0
 

Jos punnitsee raakana niin merkitään raakana.
Jos punnitsee kypsänä niin merkitään kypsänä.

Tarkempi tulos tulee kun punnitaan ja merkitään raakana.

Jos tuote myydään kypsentämättömänä niin yleensä myös paketissa on raa'an arvot (Tosin esim. nuudeleissa taitaa olla vähän miten sattuu noi).

Tästä voi olla apua:
http://kalorilaskuri.fi/raaka
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
su 10.5.2009
0
 

Siis täällä laskurissa tuo ruoka:
Broileri marinoitu ilman nahkaa, 169 kcal,
tarkoittaako se kypsänä vai raakana?
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
su 10.5.2009
Viestejä 3
0
 

 nyssemuuttuu kirjoitti...
Siis täällä laskurissa tuo ruoka:
Broileri marinoitu ilman nahkaa, 169 kcal,
tarkoittaako se kypsänä vai raakana?
Fineli -merkillä olevat (kuten tuo) on aina raaka/käsittelemätön, ellei siinä lue erikseen paistettu, keitinvedessä tms.
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
su 10.5.2009
0
 

Kiitos tiedoista! Tää on ihana sivusto, mä en tajua miten oon aikaisemmin pärjännyt ilman! No en ole pärjännytkään! Tanssii riemusta
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
ma 11.5.2009
Viestejä 3
0
 

 

Vastaa
Keskustelun päävalikko > Ravinto > Lihan kalorit raakana vai kypsänä?