Kevytpasha
Kevytpasha
Keskustelun päävalikko > Ruokareseptit > Kevytpasha
1 tlk maitorahkaa
1 dl vaahdotettavaa vaniljakastiketta tai kevytvispiä
2 rkl sokeria
1 appelsiinin kuori
2 rkl pähkinärouhetta
1/2 dl sultanarusinoita
1/2–1 dl säilöttyjä kirsikoita tai sukaatteja
Koristeeksi:
hedelmäviipaleita, kirsikoita tai pääsiäiskarkkeja
1. Pese appelsiini huolellisesti ja raasta kuori. Purista mehu.
2. Vaahdota vaniljakastike tai vispikerma. Sekoita joukkoon muut ainekset. Laita seos sideharsolla vuorattuun pashamuottiin tai kahvinsuodattimeen, jossa on suodatinpaperi. Laita alle syvä lautanen muotista valuvaa nestettä varten. Pidä yön yli jääkaapissa.
3. Kumoa pasha ja koristele esimerkiksi hedelmäviipaleilla tai kirsikoilla tai pääsiäiskarkeilla.
Lähde: Helsingin Sanomat 13.3.2008
Omia kommentteja:
- sokerin voi varmaankin korvata makeutusaineella
- mitä sillä appelsiinin puristetulla mehulla tehdään, ei oo tietoo. Luulisin että laitetaan sekin tuonne joukkoon.....
1 dl vaahdotettavaa vaniljakastiketta tai kevytvispiä
2 rkl sokeria
1 appelsiinin kuori
2 rkl pähkinärouhetta
1/2 dl sultanarusinoita
1/2–1 dl säilöttyjä kirsikoita tai sukaatteja
Koristeeksi:
hedelmäviipaleita, kirsikoita tai pääsiäiskarkkeja
1. Pese appelsiini huolellisesti ja raasta kuori. Purista mehu.
2. Vaahdota vaniljakastike tai vispikerma. Sekoita joukkoon muut ainekset. Laita seos sideharsolla vuorattuun pashamuottiin tai kahvinsuodattimeen, jossa on suodatinpaperi. Laita alle syvä lautanen muotista valuvaa nestettä varten. Pidä yön yli jääkaapissa.
3. Kumoa pasha ja koristele esimerkiksi hedelmäviipaleilla tai kirsikoilla tai pääsiäiskarkeilla.
Lähde: Helsingin Sanomat 13.3.2008
Omia kommentteja:
- sokerin voi varmaankin korvata makeutusaineella
- mitä sillä appelsiinin puristetulla mehulla tehdään, ei oo tietoo. Luulisin että laitetaan sekin tuonne joukkoon.....
ti 18.3.2008
Viestejä 37
Viestejä 37
0
Sinne se tulee makua antamaan
ti 18.3.2008
Viestejä 570
Viestejä 570
0
Keskustelun päävalikko > Ruokareseptit > Kevytpasha