Kalorilaskuri

Kevytpasha

Kevytpasha


Jos olet jäsen, kirjaudu tästä!

Vastaa

 
1 tlk maitorahkaa
1 dl vaahdotettavaa vaniljakastiketta tai kevytvispiä
2 rkl sokeria
1 appelsiinin kuori
2 rkl pähkinärouhetta
1/2 dl sultanarusinoita
1/2–1 dl säilöttyjä kirsikoita tai sukaatteja

Koristeeksi:
hedelmäviipaleita, kirsikoita tai pääsiäiskarkkeja


1. Pese appelsiini huolellisesti ja raasta kuori. Purista mehu.

2. Vaahdota vaniljakastike tai vispikerma. Sekoita joukkoon muut ainekset. Laita seos sideharsolla vuorattuun pashamuottiin tai kahvinsuodattimeen, jossa on suodatinpaperi. Laita alle syvä lautanen muotista valuvaa nestettä varten. Pidä yön yli jääkaapissa.

3. Kumoa pasha ja koristele esimerkiksi hedelmäviipaleilla tai kirsikoilla tai pääsiäiskarkeilla.


Lähde: Helsingin Sanomat 13.3.2008

Omia kommentteja:
- sokerin voi varmaankin korvata makeutusaineella
- mitä sillä appelsiinin puristetulla mehulla tehdään, ei oo tietoo. Luulisin että laitetaan sekin tuonne joukkoon.....
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
ti 18.3.2008
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 37
0
 

Sinne se tulee makua antamaan :)
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
ti 18.3.2008
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 570
0
 

 

Vastaa