Leivän / viipaleen paino?
Leivän / viipaleen paino?
Keskustelun päävalikko > Ruokareseptit > Leivän / viipaleen paino?
Tallensin resepteihin pari leipäohjetta. Kaikki muut ainekset kirjasin todellisina, mutta veden määrää vähensin siitä, mitä oikeasti taikinaa tehdessä laitoin, koska nestettähän haihtuu paistettaessa. Punnitsin siis valmiit leivät ja korjasin ohjeen nesteen määrää niin, että sain ohjeen annoskoon vastaamaan valmiin leivän painoa.
Olenkohan toiminut oikein? Eli saanko näin yhdelle leipäviipaleelle oikeat ravintoarvot, jos sen punnitsen?
Olenkohan toiminut oikein? Eli saanko näin yhdelle leipäviipaleelle oikeat ravintoarvot, jos sen punnitsen?
la 10.4.2010
Viestejä 2
Viestejä 2
0
Noin minäkin tekisin jos harrastaisin leipomista
su 11.4.2010
Viestejä 1667
Viestejä 1667
0
Mä teen aina niin, että jaan tekemäni ruuan valmiiksi oikean kokoisiin (keskenään samankokoisiin) annoksiin ja teen saman jaon myös reseptiä syöttäessä. Näin tehden voi vain laittaa syömänsä annokset, eikä tarvitse miettiä vettä.
su 11.4.2010
Viestejä 34
Viestejä 34
0
En itse merkkaa vettä ollenkaan,kska sehän ei vaikuta kuin niihin "lasinkuviin".Eli kun leivon sämpylää,merkkaan kaikki muut aineet paitsi veden ja sitten lasken montako (sämpylää) tuli ja merkaan sen annoksia merkatessa tuonne reseptiin.En syödessä punnitse sämpylää,vaan merkkaan 1 annos.
Leivässä tosin voi tulla erikokoisia siivuja.
Leivässä tosin voi tulla erikokoisia siivuja.
ma 12.4.2010
Viestejä 860
Viestejä 860
0
Keskustelun päävalikko > Ruokareseptit > Leivän / viipaleen paino?