Kalorilaskuri

Mikä alue tämä on?

Mikä alue tämä on?

Keskustelun päävalikko > Ruokareseptit > Mikä alue tämä on?

Jos olet jäsen, kirjaudu tästä!

Vastaa

 
Tänne voi kirjoittaa reseptejä mitkä olet todennut hyväksi.

Täällä voi myös kysellä miten varsinainen RESEPTIT -osio toimii ja miten sinne kannattaa lisätä uusia reseptejä.

Vapaaehtoiset voivat siirtää kaikki tänne julkaistut reseptit varsinaiselle RESEPTIT-sivulle!

-Tero
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
ti 5.2.2008
0
 

Ruisvuokaleipä

Vesi 0.5l
ruisjauho 4dl
vehnäjauho 2dl
ruisrouhe 1dl
vehnärouhe 1dl
vehnälese 1dl
suola0.5tl
juuritaikina 0.5dl
Sekoitetaan yleiskoneella 2min ja annetaan muhia 16-20h.
sitten otetaan juuri talteen (säilyy 2vk jääkaapissa)seuraavaa leipomista varten
ja sitten lisätään seuraavat aineet taikinaan
0.35dl siirappia
2,5dl ruisjauhoja
1,5dl graham jauhoja
0.5 tl suolaa
laitetaan valmis taikina vuokaan,annetaan nousta 2h liinan alla ja sitten paistetaan 175 asteessa 1h50min.
Sitten kumotaan leivinalustalle ja villaviltti päälle.Annetaan vetäytyä seuraavaan aamuun saakka.

Vuokalivästä tulee n.20 palaa
Todella hyvää!
(juuritaikinan olen saanut, mutta sen voi kuulemma itekkin ekakerralla tehä?!)

Niin olen tehnyt taikinan yleiskoneella.Ei tarvi sekoittaa kuin n. 2-3 minuuttia.Niin että jauhot sekoittuvat tasaiseksi taikinaksi.
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
pe 24.4.2009
Viestejä 3
0
 

Onko ohjetta ruisleivänjuuren tekoon? :)
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
pe 24.4.2009
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 4495
0
 

Ruisjuuri

3 rkl hienoksi jauhettuja
ruisjauhoja
3 rkl haaleaa vettä


Sekoita ainekset puuroksi ja aseta juurenalku kevyesti suljettuun ei-ilmatiiviiseen purkkiin. Jätä tekeytymään lämpimään paikkaan kahdeksi vuorokaudeksi. Nakkaa juuren sekaan kolmantena päivänä kaksi ruokalusikallista ruisjauhoja ja saman verran vettä. Sekoita ainekset huolellisesti juuren joukkoon ja anna taikinanaihion seistä vuorokausi lämpimässä paikassa.
Jos taikina ei meinaa nousta tällä juuren ohjeella,nakkaa pikkasen hiivaa joukkoon.

Tässäpä tämä ruisjuuren tekoohje.
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
to 30.4.2009
Viestejä 3
0
 

Kiitos Fiia ohjeesta. :)
Täytyypä kokeilla.
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
to 30.4.2009
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 4495
0
 

Vilkuttaa Taikinajuuren voi pakastaa.
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
ti 14.7.2009
Viestejä 8
0
 

Tämmösen tein http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/175085/Low%20carb,%20munakaslisuke
Jospa se helpottais ensi viikkoa.
Yritän ekakertaa mennä VHHlla..
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
su 13.9.2009
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 92
0
 

Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
ma 14.9.2009
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 92
0
 

Moikka.
Uusi tulokas tässä foorumissa ja vielä hakusessa mm omat reseptit -osio. Kuinka voin esim lisätä kaupan tuotteen, jota ei löydy ruokahausta, niin että saan syötettyä ravintoarvot ym??
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
ma 21.9.2009
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 27
0
 

 

Vastaa
Keskustelun päävalikko > Ruokareseptit > Mikä alue tämä on?