Kalorilaskuri

Miten käytetään jauhemaista glukoosia?

Miten käytetään jauhemaista glukoosia?

Keskustelun päävalikko > Ruokareseptit > Miten käytetään jauhemaista glukoosia?

Jos olet jäsen, kirjaudu tästä!

Vastaa

 
Olisin tekemässä käpykakkua johon tarvitsen pinnalle hasselpähkinägiandujaa. Tämä on siis eräänlainen suklaa-pähkinämassa joka sitten notkeutetaan glukoosilla. Kysymys kuuluu, että kun ohjeessa sanotaan 70g glukoosia, puhutaanko nyt jauheesta vai pitääkö jauhe liuottaa ensin veteen - kuinka paljon vettä ja lasketaanko sitten veden painokin tuohon 70 grammaan mukaan?

Monessa muussakin, konvehdeissa, karkeissa, tarvitaan glukoosia mutta missään ei kerrota miten sitä käytetään...

Apua!!
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
pe 6.11.2009
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 36
0
 

 

Vastaa
Keskustelun päävalikko > Ruokareseptit > Miten käytetään jauhemaista glukoosia?