Miten käytetään jauhemaista glukoosia?
Miten käytetään jauhemaista glukoosia?
Keskustelun päävalikko > Ruokareseptit > Miten käytetään jauhemaista glukoosia?
Olisin tekemässä käpykakkua johon tarvitsen pinnalle hasselpähkinägiandujaa. Tämä on siis eräänlainen suklaa-pähkinämassa joka sitten notkeutetaan glukoosilla. Kysymys kuuluu, että kun ohjeessa sanotaan 70g glukoosia, puhutaanko nyt jauheesta vai pitääkö jauhe liuottaa ensin veteen - kuinka paljon vettä ja lasketaanko sitten veden painokin tuohon 70 grammaan mukaan?
Monessa muussakin, konvehdeissa, karkeissa, tarvitaan glukoosia mutta missään ei kerrota miten sitä käytetään...
Apua!!
Monessa muussakin, konvehdeissa, karkeissa, tarvitaan glukoosia mutta missään ei kerrota miten sitä käytetään...
Apua!!
pe 6.11.2009
Viestejä 36
Viestejä 36
0
Keskustelun päävalikko > Ruokareseptit > Miten käytetään jauhemaista glukoosia?