Kalorilaskuri

Ylihelppo

Ylihelppo


Jos olet jäsen, kirjaudu tästä!

Vastaa

 
Tätä ruokaa tarjoillaan eräässä japanilaisessa nimellä "friteerattua naudanlihaa riisipedillä" :D

Tämä riittää 2-4:lle vähän riippuen siitä kuinka kovia syömäreitä kaikki ovat. Määriä voi tietty varioida jengin koon mukaan. Jos et halua ostaa enempää lihaa, lisää riisin määrää. Tässä suhteessa ruoka on kuitenkin mehukkainta.

1-2 dl riisiä > laita kiehumaan ohjeen mukaan

2 kananmunaa > tee näistä hyvällä teflonpannulla (eli et tarvitse lainkaan rasvaa) huolellinen kokkeli ja pilko se aivan pieneksi muruksi lastalla kun valmista (huom. älä päästä liian kuivaksi)

400 g naudan paistijauhelihaa > mausta makusi mukaan tummalla soijalla, ehkä vähän chiliä joukkoon. Ruskista ja hakkaa myös aivan muruiksi pannulla.

100-300 g vihreitä papuja, joko pakkasesta tai tuoreita > kiehauta ohjeen mukaan, suolaa vettä jos haluat. Huom. pakastepavut vain käväisevät kiehuvassa vedessä, muuten ne vettyvät mauttomiksi.

Ja sitten avot: valuta pavut ja riisi ja kääntele ne lihan ja kananmunahakkeluksen kanssa pannulla "risotoksi".

Ateria on siis lähes rasvaton ja todella täyttävä. Kurkku sopii sivuun, itse tykkään tulisesta mausta joten lisään lautasella joukkoon vielä hiukan sambal oelekia. NAM!! Syömään!
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
pe 8.8.2008
Viestejä 17
+1
 

 

Vastaa