Kalorilaskuri

Ruoan hinta-/laatusuhde

Ruoan hinta-/laatusuhde

Keskustelun päävalikko > Uutisia > Ruoan hinta-/laatusuhde

Jos olet jäsen, kirjaudu tästä!

Vastaa

 
Hmmm... entäs jos tosiaan tekee itse. ;)

Yhtä kommenttia kyllä tuossa jutussa ihmettelin: Marttaliiton reseptillä tehdyn lihapullan lihapitoisuus on noin 65 prosenttia, loppuosa muodostuu kananmunasta, korppujauhosta ja muista sidosaineista.

Ilman sidosaineita pullista tulee aika vaikeasti syötäviä. Hyvässä lihapullassa on noin 70 prosenttia lihaa, vertaa HKScanin markkinointi- ja tuotekehitysjohtaja


Öh, tuota... Meitsin tekemissä lihapullissa ei ole korppujauhoja, eikä kermaakaan/vettä/lihalientä, mutta kyllä ne harvinaisen helposti on olleet syötävissä :D

Tuossa se marttojen ohje http://www.martat.fi/neuvot_arkeen/ruoka/reseptit/?x46480=12
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
la 23.4.2011
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 2802
0
 

 

Vastaa
Keskustelun päävalikko > Uutisia > Ruoan hinta-/laatusuhde