Ruoan hinta-/laatusuhde
Ruoan hinta-/laatusuhde
Keskustelun päävalikko > Uutisia > Ruoan hinta-/laatusuhde
la 23.4.2011
0
Hmmm... entäs jos tosiaan tekee itse.
Yhtä kommenttia kyllä tuossa jutussa ihmettelin: Marttaliiton reseptillä tehdyn lihapullan lihapitoisuus on noin 65 prosenttia, loppuosa muodostuu kananmunasta, korppujauhosta ja muista sidosaineista.
– Ilman sidosaineita pullista tulee aika vaikeasti syötäviä. Hyvässä lihapullassa on noin 70 prosenttia lihaa, vertaa HKScanin markkinointi- ja tuotekehitysjohtaja
Öh, tuota... Meitsin tekemissä lihapullissa ei ole korppujauhoja, eikä kermaakaan/vettä/lihalientä, mutta kyllä ne harvinaisen helposti on olleet syötävissä
Tuossa se marttojen ohje http://www.martat.fi/neuvot_arkeen/ruoka/reseptit/?x46480=12
Yhtä kommenttia kyllä tuossa jutussa ihmettelin: Marttaliiton reseptillä tehdyn lihapullan lihapitoisuus on noin 65 prosenttia, loppuosa muodostuu kananmunasta, korppujauhosta ja muista sidosaineista.
– Ilman sidosaineita pullista tulee aika vaikeasti syötäviä. Hyvässä lihapullassa on noin 70 prosenttia lihaa, vertaa HKScanin markkinointi- ja tuotekehitysjohtaja
Öh, tuota... Meitsin tekemissä lihapullissa ei ole korppujauhoja, eikä kermaakaan/vettä/lihalientä, mutta kyllä ne harvinaisen helposti on olleet syötävissä
Tuossa se marttojen ohje http://www.martat.fi/neuvot_arkeen/ruoka/reseptit/?x46480=12
la 23.4.2011
Viestejä 2802
Viestejä 2802
0
Keskustelun päävalikko > Uutisia > Ruoan hinta-/laatusuhde