Kalorilaskuri

Lisäansioita tarjolla!

Lisäansioita tarjolla!


Jos olet jäsen, kirjaudu tästä!

Vastaa

 
Haluatko ansaita työsi tai opiskelujesi ohella? Etsitkö helpohkoa lisätuloa? Haluaisitko itsenäisen kokopäivätyön, jossa tapaat mukavia ihmisiä? Tässä oivallinen mahdollisuus Avonin kauneuskonsulttina!

Avon on maailman johtava kosmetiikkatuotteiden suoramyyntiyritys, jonka tuotteita myydään yli 150 maassa ympäri maailmaa. Avonin tuotteet ovat laadukkaita ja turvallisia, mutta niitä ei testata eläimillä. Avon oli suurista kosmetiikan valmistajista ensimmäinen (v.1989), joka lopetti eläinkokeet.

Avonin tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset kosmetiikka-, hygienia- ja ihonhoitotuotteet. Lisäksi valikoimassa on parfyymeja, käsilaukkuja, koruja yms. Valikoima on vaihtuva, mutta kestosuosikit pysyvät listoilla pistään. Avon-tuotteiden hintalaatusuhde on kohdallaan: laadukasta ja edullista, joten niitä on helppo myydä. Avon tarjoaakin siksi helpon lisäansiomahdollisuuden ja innokas henkilö voi tehdä kauneuskonsulttiudesta itselleen myös päätyön.

Avonin kauneuskonsulttina aloittaakseen ei tarvitse ostaa/lunastaa aloituspakettia tms. Aloittaaksesi kauneuskonsulttina Sinun ei siis tarvitse laittaa rahojasi kiinni mihinkään! Voit heti minuun yhteydenotettuasi ja minun hyväksyttyäni Sinut konsultiksi alkaa myydä tuotteita sukulaisille, ystäville, työtovereille... Avonilla on myös mahdollisuus toimia kauneuskutsuja järjestäen, mutta tämä ei ole pakollista. Liittyminen Avonin kauneuskonsultiki ei myöskään edellytä sitä, että olisi työskenneltävä tiettyin määräajoin, hankittava tietty tilausmäärä tms.. Työtä voit tehdä, kun se itsellesi parhaiten sopii!

Avonin tuotteista saat yli 80 euron tilauksesta alennusta n. 25 prosenttia (noin 10-25 prosenttia per tuote, mutta suurimmasta osasta tuotteita saat 25 prosentin alennuksen), joka on Sinun ”palkkasi”. Eli jos myyt tuotteita 100 eurolla, on ”palkkasi” noin 25 euroa. Useissa kampanjoissa saa myös hienoja tuotelahjoja.

Ehtona kauneuskonsulttina toimimiselle on täysi-ikäisyys, internetin käyttömahdollisuus sekä toiminnassa oleva sähköpostiosoite.

Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä emmaria @ netti.fi (poista osoitteesta välilyönnit...) niin kerron mielelläni lisää!

Nyt on muuten loistava aika aloittaa kauneuskonsulttina, sillä kaikille, jotka liittyvät kauttani Avonin kauneuskonsultiksi on luvassa normaalien liittymislahjojen lisäksi kesäyllätyslahja minulta! Kesäyllätyslahjan saaminen edellyttää yli 80 euron tilauksen tekemistä meneillään olevassa kampanjassa eli tilaus on oltava Avonilla 6.7.2010 mennessä.
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
ti 29.6.2010
Viestejä 10
0
 

Ohi meni kun aika loppui tuossa :)
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
ke 8.8.2012
Viestejä 4
+1
 

 

Vastaa