Kalorilaskuri

PolarLoop ja sykesensori

PolarLoop ja sykesensori


Jos olet jäsen, kirjaudu tästä!

Vastaa

 
Mites, mites te ihmiset, joilla on PolarLoopin kaverina H6- tai H7-sykesensori.

Mitä mieltä olette sen sykesensorin antamien lukemien luotettavuudesta? Tosiaan tonne toiseen ketjuun jo kirjotinkin tämän, mutta pistetään nyt tähänkin.
Eli olen tässä muutaman päivän käyttänyt H6-sykesensoria PolarLoopin kanssa, ja koittanut selvittää sekä reenipäivän, että lepopäivän keskimääräiset kulutukset. Olen siis pitänyt sitä sykevyötä koko sen vuorokauden, jonka ajalta olen kulutusta halunnut mitata.

Mittari antaa kuitenkin aika kovia lukemia. Eilen, olin kuntosalilla tekemässä aika kovan 1,5-tuntisen reenin ja lopun päivää kävelin ympäriinsä ja otin iisisti. Lopullinen Loop antoi kulutukseksi lopulta 3600 kcal. Tiedän, että kulutan aika hyvin, ja varsinkin reenipäivänä varmasti. Mutta 3600 kuulostaa silti tämän kokosella naisella aika hurjalta.

Onko muilla vastaavaa tapahtunut?
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
pe 16.1.2015
Viestejä 2
0
 

Hei! Kokeilin laskurilla sinun mitalla ja painolla (oli edellisessä viestiketjussa), niin tässä tapauksessa kulutuksesi on oikeasti hieman reilu 2700 kcal. Eli peruskulutus pitää tietenkin vähentää. Onnistuu seuraavalla tavalla: Laitat kevyimmän aktiivisuus tason, syötät liikuntaan 3600 kcal ja ajaksi 1440 min. Tällöin laskuri vähentää peruskulutuksen! :)
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
su 18.1.2015
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 887
0
 

 

Vastaa