Maitorahka ja aamupala-sulatejuustot
maitorahka ja aamupala-sulatejuustot
Keskustelun päävalikko > Yleinen keskustelu > maitorahka ja aamupala-sulatejuustot
En pidä makeasta ja maitorahka tökki, vaikka happamesta pidänkin. Teinkin maitorahkasta suolaisen levitteen, jonka idean olen kylläkin jostain lukenut.
Eli purkilliseen maitorahkaa purkillinen tonnikalaa, esim. punasipulia ja mustapippuria. Sauvasekoittimella tahnaksi ja leivän päälle. On hyvää.
Reseptejä katsoessani huomasin, että usein käytetään esim. polarin 15% juustoa kuorrutteena. Itse olen alkanut opetella käyttämään esim. pizzan, lämpimien leipien yms. päällä noita aamupala-sulatejuustoja, uusimmassahan on vain 5% rasvaa. verrattuna tavalliseen vähärasvaiseen juustoon se sulaa ihanaksi mössöksi, mutta jää ällöttävästi kiinni hampaisiin, mutta on antaa kuitenkin paremman tuntuman kuin "kumi-juustot".
Eli purkilliseen maitorahkaa purkillinen tonnikalaa, esim. punasipulia ja mustapippuria. Sauvasekoittimella tahnaksi ja leivän päälle. On hyvää.
Reseptejä katsoessani huomasin, että usein käytetään esim. polarin 15% juustoa kuorrutteena. Itse olen alkanut opetella käyttämään esim. pizzan, lämpimien leipien yms. päällä noita aamupala-sulatejuustoja, uusimmassahan on vain 5% rasvaa. verrattuna tavalliseen vähärasvaiseen juustoon se sulaa ihanaksi mössöksi, mutta jää ällöttävästi kiinni hampaisiin, mutta on antaa kuitenkin paremman tuntuman kuin "kumi-juustot".
ke 8.2.2006
Viestejä 140
Viestejä 140
0
Keskustelun päävalikko > Yleinen keskustelu > maitorahka ja aamupala-sulatejuustot