Kalorilaskuri

Rasvat 30 %

Rasvat 30 %


Jos olet jäsen, kirjaudu tästä!

Vastaa

 
Minulla on ainakin vielä vaikeuksia syödä suositusten mukaan enkä uskonut, että tällaista kysymystä ikinä laihduttaessaan joutuisi pohtimaan.
Rasvojen keskiarvo pyörii 24 %, mitkä ovat terveellisiä rasvan lähteitä?
Muut kuin sipsit ja suklaa Miettii ankarasti .
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
pe 2.9.2005
Viestejä 6
0
 

 maisa68 kirjoitti...
Minulla on ainakin vielä vaikeuksia syödä suositusten mukaan enkä uskonut, että tällaista kysymystä ikinä laihduttaessaan joutuisi pohtimaan.
Rasvojen keskiarvo pyörii 24 %, mitkä ovat terveellisiä rasvan lähteitä?
Muut kuin sipsit ja suklaa Miettii ankarasti .
Tosiaan sipsit ja suklaa ehdottomasti kokonaan pois ruokavaliosta.

[size=18]Hyviä rasvojen lähteitä on[/size]

PÄHKINÄT JA SIEMENET mantelit, saksanpähkinät, pekaanpähkinät, maapähkinät (ei mielellään suola), hasselpähkinät, pistaasipähkinät.

ÖLJYT kalaöljyt, kylmäpuristettu rypsiöljy, oliiviöljy, soija, maissi, auringonkukkaöljy ja muut kasvispohjaiset öljyt (poikkeuksena palmu- ja kookosöljy sekä kaakaovoi, jotka ovat tyydyttyneitä, eli huonoja rasvoja).

KALAT Kalassa on paljon hyviä rasvoja, etenkin kylmänmeren kaloissa.

Karkeasti ottaen muut ovat huonoja, mutta käytännössä et voi täysin välttää huonojen rasvojen saantia vaikkei elimistö niitä tarvitsisikaan.
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
pe 2.9.2005
0
 

 

Vastaa