Kalorilaskuri

Sika-nautaa?

Sika-nautaa?


Jos olet jäsen, kirjaudu tästä!

Vastaa

 
Eli utelen jauhkareista..kui moni syö ihan perinteistä sika-nautaa?ku paistijauheliha on niin pirun kallista verrattuna tohon Rolling Eyes

http://www.kalorilaskuri.fi/kuvat/sonkos.png
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
la 9.9.2006
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 67
0
 

Minä ainakin syön Syömään!
Tosin nykyisin syön sitä paljon harvemmin kuin ennen.. nyt tulee perinteinen jauhelihamakarooni korvattua täyslihalla, kanalla, tonnikalalla, katkaravuilla..
Mutta aina, kun mieli tekee jauheliharuokaa, niin normaalia tulee kyllä ostettua.
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
la 9.9.2006
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 102
0
 

Kyllä meilläkin syödään sika-nautaa siinä kun muitakin jauhelihoja..se riippuu vähän siitäkin mitä siitä tekee...en sika-naudasta lähtis esim.lihapullia tekeen mut kastikkeeseen se on oikein hyvää..
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
la 9.9.2006
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 92
0
 

Olen nyt lähiaikoina löytänyt Atrian kevyen nauta-sika jauhelihan. Se maksaa n. 1,5 euroa kilolta enemmän kuin normaali nauta-sika, mutta on kuitenkin halvempaa kuin paistijauheliha tai vähärasvainen naudan jauheliha. Rasvaa tuossa on 10%. Lisäilen sitten siihen itse vielä kyllä rypsiöljyä kun tuppaa rasvaa muuten tulemaan liian vähän päivittäin, mutta ainakin on sitten parempaa rasvaa. :)
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
la 9.9.2006
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 40
0
 

 sac kirjoitti...
Lisäilen sitten siihen itse vielä kyllä rypsiöljyä kun tuppaa rasvaa muuten tulemaan liian vähän päivittäin, mutta ainakin on sitten parempaa rasvaa. :)
Toivottavasti et paistaessa sitä rasvaa lisää. Rasvat nimittäin muuttavat muotoaan lämmetessään. Kuumennettu rypsiöljy ei ole todellakaan hyvää rasvaa. Valmiisiin ruokiin sitä toki voi lisätä.
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
la 9.9.2006
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 27
0
 

Mie yleensä ain siivilöin rasvat pois paistamisen jälkee..eiks se oo melkein sama ku vähärasvana jaukkari? Miettii vai onko? Haha mikä... No,niin kuitenki teen :)

http://www.kalorilaskuri.fi/kuvat/sonkos.png
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
su 10.9.2006
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 67
0
 

 Tomppa55 kirjoitti...
 sac kirjoitti...
Lisäilen sitten siihen itse vielä kyllä rypsiöljyä kun tuppaa rasvaa muuten tulemaan liian vähän päivittäin, mutta ainakin on sitten parempaa rasvaa. :)
Toivottavasti et paistaessa sitä rasvaa lisää. Rasvat nimittäin muuttavat muotoaan lämmetessään. Kuumennettu rypsiöljy ei ole todellakaan hyvää rasvaa. Valmiisiin ruokiin sitä toki voi lisätä.
Juu, lisään ne makarooniin keittämisen jälkeen.
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
su 10.9.2006
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 40
0
 

"Rasvat nimittäin muuttavat muotoaan lämmetessään. Kuumennettu rypsiöljy ei ole todellakaan hyvää rasvaa. "

Voitko kertoa tästä lisää? En ole tiennytkään. Miten ne muuttuvaT? Jos esim wokkaa kasviksia oliiviöljyssä, niin onko se huono juttu?
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
su 10.9.2006
Viestejä 20
0
 

Kuumentaminen muuttaa rasvahappoja transrasvahapoiksi, jotka ovat pahinta rasvasorttia.
Oliiviöljy kestää kuumuutta öljyistä (syötävistä) tietääkseni parhaiten.
Hatusta en nyt tarkkoja speksejä muista, mutta kooklailemalla löytyy varmasti tonnittain infoa.
Itse en kauheen kiinnostunut ole, kun mitään rasvoja en paistelemiseen käytä.
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
su 10.9.2006
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 27
0
 

Laskuroinnin aloittamisen myötä sikanauta on vaihtunut naudan 7% tai 10% (paisti)jauhelihaan. Paistamisen yhteydessä valutan siitä myös kaikki nesteen pois (rasvaa ja mitä lie). Jos jotain (ruis)pastaa siihen heittää mukaan, niin lorautan pikkuisen oliiviöljyä keittämisen jälkeen.

Hintaerosta ei ole mitään hajua, yritän olla katselematta hintalappuja kaupassa :)
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
su 10.9.2006
Viestejä 23
0
 

 

Vastaa