Sika-nautaa?
Sika-nautaa?
Keskustelun päävalikko > Yleinen keskustelu > Sika-nautaa?
la 9.9.2006
Viestejä 67
Viestejä 67
0
Minä ainakin syön
Tosin nykyisin syön sitä paljon harvemmin kuin ennen.. nyt tulee perinteinen jauhelihamakarooni korvattua täyslihalla, kanalla, tonnikalalla, katkaravuilla..
Mutta aina, kun mieli tekee jauheliharuokaa, niin normaalia tulee kyllä ostettua.
Tosin nykyisin syön sitä paljon harvemmin kuin ennen.. nyt tulee perinteinen jauhelihamakarooni korvattua täyslihalla, kanalla, tonnikalalla, katkaravuilla..
Mutta aina, kun mieli tekee jauheliharuokaa, niin normaalia tulee kyllä ostettua.
la 9.9.2006
Viestejä 102
Viestejä 102
0
Kyllä meilläkin syödään sika-nautaa siinä kun muitakin jauhelihoja..se riippuu vähän siitäkin mitä siitä tekee...en sika-naudasta lähtis esim.lihapullia tekeen mut kastikkeeseen se on oikein hyvää..
la 9.9.2006
Viestejä 92
Viestejä 92
0
Olen nyt lähiaikoina löytänyt Atrian kevyen nauta-sika jauhelihan. Se maksaa n. 1,5 euroa kilolta enemmän kuin normaali nauta-sika, mutta on kuitenkin halvempaa kuin paistijauheliha tai vähärasvainen naudan jauheliha. Rasvaa tuossa on 10%. Lisäilen sitten siihen itse vielä kyllä rypsiöljyä kun tuppaa rasvaa muuten tulemaan liian vähän päivittäin, mutta ainakin on sitten parempaa rasvaa.
la 9.9.2006
Viestejä 40
Viestejä 40
0
Toivottavasti et paistaessa sitä rasvaa lisää. Rasvat nimittäin muuttavat muotoaan lämmetessään. Kuumennettu rypsiöljy ei ole todellakaan hyvää rasvaa. Valmiisiin ruokiin sitä toki voi lisätä.sac kirjoitti...Lisäilen sitten siihen itse vielä kyllä rypsiöljyä kun tuppaa rasvaa muuten tulemaan liian vähän päivittäin, mutta ainakin on sitten parempaa rasvaa.
la 9.9.2006
Viestejä 27
Viestejä 27
0
su 10.9.2006
Viestejä 67
Viestejä 67
0
Juu, lisään ne makarooniin keittämisen jälkeen.Tomppa55 kirjoitti...Toivottavasti et paistaessa sitä rasvaa lisää. Rasvat nimittäin muuttavat muotoaan lämmetessään. Kuumennettu rypsiöljy ei ole todellakaan hyvää rasvaa. Valmiisiin ruokiin sitä toki voi lisätä.sac kirjoitti...Lisäilen sitten siihen itse vielä kyllä rypsiöljyä kun tuppaa rasvaa muuten tulemaan liian vähän päivittäin, mutta ainakin on sitten parempaa rasvaa.
su 10.9.2006
Viestejä 40
Viestejä 40
0
"Rasvat nimittäin muuttavat muotoaan lämmetessään. Kuumennettu rypsiöljy ei ole todellakaan hyvää rasvaa. "
Voitko kertoa tästä lisää? En ole tiennytkään. Miten ne muuttuvaT? Jos esim wokkaa kasviksia oliiviöljyssä, niin onko se huono juttu?
Voitko kertoa tästä lisää? En ole tiennytkään. Miten ne muuttuvaT? Jos esim wokkaa kasviksia oliiviöljyssä, niin onko se huono juttu?
su 10.9.2006
Viestejä 20
Viestejä 20
0
Kuumentaminen muuttaa rasvahappoja transrasvahapoiksi, jotka ovat pahinta rasvasorttia.
Oliiviöljy kestää kuumuutta öljyistä (syötävistä) tietääkseni parhaiten.
Hatusta en nyt tarkkoja speksejä muista, mutta kooklailemalla löytyy varmasti tonnittain infoa.
Itse en kauheen kiinnostunut ole, kun mitään rasvoja en paistelemiseen käytä.
Oliiviöljy kestää kuumuutta öljyistä (syötävistä) tietääkseni parhaiten.
Hatusta en nyt tarkkoja speksejä muista, mutta kooklailemalla löytyy varmasti tonnittain infoa.
Itse en kauheen kiinnostunut ole, kun mitään rasvoja en paistelemiseen käytä.
su 10.9.2006
Viestejä 27
Viestejä 27
0
Laskuroinnin aloittamisen myötä sikanauta on vaihtunut naudan 7% tai 10% (paisti)jauhelihaan. Paistamisen yhteydessä valutan siitä myös kaikki nesteen pois (rasvaa ja mitä lie). Jos jotain (ruis)pastaa siihen heittää mukaan, niin lorautan pikkuisen oliiviöljyä keittämisen jälkeen.
Hintaerosta ei ole mitään hajua, yritän olla katselematta hintalappuja kaupassa
Hintaerosta ei ole mitään hajua, yritän olla katselematta hintalappuja kaupassa
su 10.9.2006
Viestejä 23
Viestejä 23
0
Keskustelun päävalikko > Yleinen keskustelu > Sika-nautaa?