HP-salaattikastike

Murskaa valkosipulit ja sekoita kaikki aineet öljyä ja vettä lukuunottamatta.

Lisää öljy sekaan aluksi tipoittain samalla voimakkaasti sekoittaen.

Ohenna tarpeen mukaan vedellä.

Alkupeäisessä reseptissä sokeria oli 3,5, desiä.

Minusta se oli liikaa ja ehkäpä sokerin voisi korvata kokonaan makeutusaineella tai jättää kokonaan pois.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hp kastike original/100g1.1g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Sinappi 2.5g3.2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.9g44kcal0g0g4.9g0g
Vesi0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g102kcal0.2g2g10g0g
Valittu annoskoko10g51kcal0.1g1g5g0g
Annoskoko puolitettuna5g25kcal0.1g0.5g2.5g0g
Arvot/100g100g513kcal1g10.1g50.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222821