Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g17kcal0.2g2.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g9kcal0.1g1.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.1g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g86kcal1g11.9g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454