Chilinen ravunpyrstösalaatti

Jäävuorisalaatti, tomaaatti ja paprikat leikataan kulhoon.

Sulatetut jättikatkaravun pyrstöt paistetaan pikaisesti pannulla noin ruokalusikallisessa kasvisrasvalevitettä.

Lisätään vajaa ruokalusikallinen Sambal Oelek chilitahnaa ja luraus valkoviiniä.

Lisätään saltaattiin jättikatkaravun pyrstöt paistoliemineen sekä parmesan lastut.

Sekoitetaan ja nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Nikke72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g2.7g2.1kcal0.5g0g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Paprika keltainen 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parmesan lastu (Castelli), annos 20g0.8g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g16kcal1.6g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko10g8kcal0.8g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.4g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g81kcal7.9g2g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347481