A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Pirkka naudan jauheliha 400g3.5g8kcal0.7g0g0.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.5g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g26kcal2g0.2g1.8g0g
Valittu annoskoko10g13kcal1g0.1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.5g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g128kcal9.9g1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306