Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3.1g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g4kcal0.2g0.4g0g0.2g
Valittu annoskoko10g2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Arvot/100g100g21kcal1g2g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363122