Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4.2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 3.2g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Vesi0.7g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1g3.3kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g25kcal1.4g0.2g2g0.2g
Valittu annoskoko10g12kcal0.7g0.1g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g122kcal6.9g1g9.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513